joi, 16 mai, 2024

Aceste imagini au ajuns virale! Iata cum imping, romanii, autobuzul

Distribuie:

Publicat:

Consilierul general Ciprian Ciucu a distribuit o fotografie care, in scurta vreme, a devenit virala pe internet si in care cativa calatori sunt fotografiati cum isi dau duhul impingand de zor la un troleibuz defect. Iata si comentariul lui Ciprian Ciucu:

"La doi ani de mandat in fruntea primariei Bucurestiului, Gabriela Firea a anuntat pe pagina ei de Facebook o serie de realizari. ”De la preluarea mandatului am initiat o serie de masuri care sa produca efecte pe termen scurt, mediu sau lung: imbunatatirea calitatii transportului public, gestionarea traficului, realizarea de culoare dedicate transportului public, promovarea transportului alternativ etc”, a spus Firea.

”Da, doamna, dar rezultatele se vad in fotografia acesta. In timp ce dvs. debitati gogomaniile de mai sus, cativa bucuresteni duceau troleibuzul in statie. Stiti, troleibuzele se folosesc pentru transport, nu pentru urcat in ele si facut sesiuni foto… P.S. Stie cineva de vreun culoar dedicat exclusiv transportului public realizat in timpul mandatului primarului general?”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img