marți, 30 aprilie, 2024

Acestea sunt 3 cele mai norocoase zile din luna august, potrivit astrologilor chinezi!

Distribuie:

Publicat:

Astrologii chinezi realizeaza la inceputul fiecarei luni o astrograma completa a zilelor care vor urma si cauta cele mai norocoase zile pentru toate zodiile. Ei ne ofera si in luna august datele cele mai importante, cand astrele sunt favorabile si vom avea succes in tot ceea ce ne dorim. Iata care sunt acestea.

Cele mai norocoase zile din august

17 august, promisiuni, dragoste si prietenii

Ziua de vineri, 17 august, va fi o zi deosebita, cu multe impliniri si multa dragoste. Poate fi ziua in care multi nativi vor gasi dragostea sau vor face o cerere in casatorie. Poate fi ziua in care ne putem face prieteni noi, oameni pe care ne putem baza pe viitor. Poate fi si ziua in care vom participa sau vom organiza o petrecere sau o aniversare deosebita. Pentru cuplurile casatorite este o zi speciala, legata de noi planuri de viitor.

O zi a surprizelor pe 23 august
Joi, 23 august, este o alta zi din cele mai norocoase zile ale lunii august. Aceasta va aduce surprize, dar mai ales petreceri si distractie. Va fi o zi a prietenilor, sarbatoritilor si evenimentelor fericite. Daca vrei sa ai o reuniune fericita cu familia sau prietenii tai din trecut, alege ziua de 23 august. Pe de alta parte, este o zi excelenta pentru cei care isi cauta locuinte si au nevoie sa se mute intr-o casa mai buna.

Sambata, 25 august, impliniri si castiguri
Este mare sarbatoare crestina pe 25 august, dar si in calendarul chinezesc este o zi deosebita. Conform horoscopului chinezesc, 25 august este o zi a marilor impliniri, mai ales pentru cei care au pierdut mult in viata si au nevoie de dragoste, de recunoastere si recompense pentru a merge mai departe.

Leu
Nativii din aceasta zodie vor avea ocazia in timpul lunii august sa isi manifeste calitatile pe care le au atunci cand trebuie sa o faca pe detectivii. Anume in saptamanile care umreaza cei din zodiac Leu vor reusi sa inteleaga niste lucruri la care s-au tot gandit pana acum pentru ca ele ii framantau foarte mult. Dupa ce vor rezolva toate misterele care i-au inconjurat, cei nascuti in zodiac Leu vor reusi in sfarsit sa se linisteasca si sa se bucure de viata cu adevarat. Daca e sa analizam relatiile de dragoste ale acestor nativi, atunci vom observa ca acestia vor fi destul de egoisti isi isi vor ignora destul de mult partenerii de cuplu. Ar fi cazul ca ei sa solicite nevoia de spatiu personal pentru rezolvarea problemelor importante care nu au legatura cu relatia lor. Nativii care nu sunt implicati in relatii de dragoste nu vor cauta sa schimbe an luna august acest aspect si totusi ei nu vor trece neobservati de ochii admiratorilor sau a admitratoarelor. Legat de domeniul muncii lucrurile continua sa fie la fel de bune doar ca nu vor avea loc evenimente care sa grabeasca schimbarile positive.

Sagetator
Sagetatorii intra in luna august dupa un lung sir de evenimente mai neplacute care i-au facut pe acesti nativi sa se ingrijoreze chiar si pentru detalii care nu contau in mod normal. Dar din fericire norii negri se vor risipi, va iesi soarele si pe strada Sagetatorilor si in acest fel vor avea si ei sansa sa respire usurati si sa se bucure de fiecare zi, de parca ar fi ultima. Luna august este un mai potrivita pentru Sagetatorii care nu au obligatii de familie si nici parteneri stabili. Ei vor reusi intr-un timp foarte scurt sa cunoasca o multime de oameni cu care vor lega povesti frumoase, dar care nu se vor materializa in ceva de durata foarte repede. Pe cei din zodiac Sagetator ii asteapta vesti bune si la capitolul serviciu. Ei vor avea o perioada foarte buna la birou, doar ca lucrurile nu se vor intampla foarte repede, va fi nevoie de foarte mult efort din partea lor.

Lista de zodii norocoase se incheie cu Varsatorul.
Ei vor incepe in sfarsit sa nu mai fie atat de independenti si vor avea de castigat de fiecare data atunci cand vor asculta de sfaturile celor din jur. Luna august vine pentru Varsatori cu foarte multa incredere in propriile forte si cu reusite pe toate planurile. Cei care sunt implicati in relatii de dura vor decide sa isi oficializeze legatura. Varsatorii vor fi mai eficienti in luna august daca se vor concentra pe proiecte de grup si nu pe cele individuale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img