ACL VASLUI: „Klaus Iohannis este adevaratul candidat al Dreptei”

0
60

,Klaus Iohannis este adevaratul candidat al Dreptei, singurul care conteaza.Ideea ca dreapta ramane divizata pentru ca ar avea mai multi candidati la prezidentiale este gaselnita PSD si a pseudo-candidatilor care ii fac jocurile.

PSD si aliatii sai declarati si nedeclarati au tipat luni la rand ca Dreapta are mai multe partide care se devoreaza intre ele. Cand Dreapta s-a coagulat prin fuziunea dintre PDL si PNL si constructia marelui partid de centru-dreapta a inceput, PSD si aliatii sai au schimbat placa. Acum tipa ca e o inflatie de candidati pe dreapta. In realitate, Dreapta si centru-dreapta au un singur candidat la presedintia Romaniei, cu prima sansa la castigarea alegerilor, pe Klaus Iohannis.

Iohannis reprezinta majoritatea covarsitoare a Dreptei, fiind sustinut de ACL, formata din PDL si PNL, cele mai mari partide ale Dreptei, intarite prin fuziuni cu Forta Civica si IRL. In afara constructiei politice care il sprijina pe Iohannis au ales sa ramana cateva grupulete care fac direct sau indirect jocurile lui Ponta. Candidatii la prezidentiale ai acestor grupuscule sunt de fapt ”iepurii” lui Victor Ponta. Orice vot pentru candidatii acestor grupuscule politice se transforma, de fapt, intr-un vot pentru Ponta.

Iohannis il va invinge pe Ponta pentru ca este altfel decat Ponta. Are doua calitati care sunt exact opusul lui Ponta: seriozitate si competenta. A demonstrat profesionalism si seriozitate in cariera sa publica. A facut din Sibiu un model de succes in administratia publica si unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei Centrale si de Est. Si a mai facut dovada moderatiei si echilibrului, calitati absolut necesare viitorului presedinte al tarii.

ACL ofera modelul candidatului care poate conduce Romania la integrarea deplina in UE. Un presedinte in mandatul caruia calitatea vietii romanilor se va apropia de cea a cetatenilor din statele dezvoltate ale Uniunii. Un presedinte care va unifica, nu va dezbina. Un presedinte care va apara statul de drept si va veghea ca statul sa-si serveasca si sa-si apere cetatenii.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, il va invinge pe Ponta si va fi viitorul presedinte al Romaniei. Marile obiective ale programului candidaturii sale vor avea sanse majore sa se realizeze in parteneriat cu noul mare partid de centru-dreapta si in tandem cu viitorul premier, Catalin Predoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.