vineri, 1 decembrie, 2023

Actiune a Clubului Kiwanis Husi“Sa bucuram copiii, de 1 Iunie”-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Campania “Sa bucuram copiii de 1 Iunie” 2014, lansata in Mediul virtual printro scrisoare de intentie si-a atins scopul.

 Astazi, 1 IUNIE zeci de copii de la gradinite din mediul rural s-au bucurat sa primeasca in dar jucarii, dulciuri, rechizite. Actiunea face parte dintr-un proiect judetean, “Deschide-ti inima”, coordonat de catre ISJ Vaslui, inspector de specialitate Zoica Popescu, la nivelul municipiului coordonatorii fiind doamnele educatoare: Bondar Eugenia, Botezatu Geta, alaturi de directorul unitatii,Berica Ecaterina.

Activitatea a fost incununata de succes prin implicarea directa a partenerului din proiect, Clubul Kiwanis Husi, prin membrele Kiwanis, educatoare, invatatoare, profesori de la gradinitele, scolileGimnaziale din oras, cat si din judet (Gradinita Nr.4 Barlad). Pacheteleau fost colectate la Gradinita cu Program Prelungit Nr.2 Husi, de unde au fost distribuite spre gradinite din mediul rural.

 Un transport a ajuns la Gradinita Musata, com. Berezeni, iar o parte a ajuns la Gradinita Gugesti (partener in proiect), com Botesti. Copiii din mediul urban au tinut sa raspunda printr-un gest de reciprocitate, rasplatind implicarea copiilor, parintilor, educatoarelor Butnaru Veronica, Butnaru Catalina, precum si a invatatorilor Stanciu Danela si Stanciu Valentin care au donat pachete cu alimente copiilor cu posibilitati materiale reduse de la gradinite din oras, intr-o actiune anterioara.

Coordonatorii actiunii multumesc tuturor voluntarilor kiwanis, precum si “Asociatiei de Parintii de la Gradinita Nr.1 Husi”, presedintelui Ginu Cobanu, parintilor din toate unitatile care, prin eforturile lor, au reusit sa aduca bucurie copiilor, de 1 Iunie, intentie ce a fost materializata din plin, marturie fiind imaginile ce vorbesc de la sine:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img