joi, 30 mai, 2024

Actorul din celebrul serial Dr. House a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Hugh Laurie

Distribuie:

Publicat:

A făcut furori cu rolul din serialul Dr. House, extrem de apreciat și de milioane de români, dar acum a ajuns de nerecunoscut! Cum arată Hugh Laurie acum, în viața de zi cu zi, dincolo de lumina reflectoarelor.

În vârstă de 62 de ani, Hugh Laurie este renumit pentru rolurile sale din Blackadder și House. Însă dincolo de platourile de filmare, celebrul Dr. House este departe de apariția cu care și-a obișnuit fanii, care așteaptă cu nerăbdare lansarea noului său serial intitulat “Why Didn’t They Ask Evans?”.

Actorul din celebrul serial Dr. House a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Hugh Laurie

Hugh Laurie a fost surprins de paparazzi când a ieșit cu câinele la plimbarea de duminică. Cu greu l-ar mai fi putut recunoaște și cei mai înrăiți fani Dr. House.

A adoptat un look total neîngrijit, cu barbă lăsată mare şi stufoasă. La capitolul haine, acesta a ales o ținută cu care să nu iasă deloc în evidență: bluză fleence albastră închis, pantaloni sport negri și adidași. Singurul lucru care l-ar scoate în evidență ar fi căciula aleasă, cu model colorat.

Fanii Dr. House așteaptă noul serial al lui Hugh Laurie

Iar fanii Dr. House așteaptă acum cu nerăbdare lansarea noului serial “Why Didn’t They Ask Evans?”, ce are la bază romanul iconic cu același nume al lui Agatha Christie , din 1934. Hugh este şi regizorul serialului.

Iar pe lângă Hugh Laurie, producția îi are în distribuție și pe Emma Thompson şi Jim Broadbent. Iar Hugh Laurie în va da viață psihologului Dr James Nicholson.

„Mi-a plăcut această carte. (…) M-am îndrăgostit din ce în ce mai profund de personaje și mă simt enorm de onorat că mi s-a oferit șansa de a-și repeta povestea în această formă.”

„Voi purta o cravată pe platou și voi da tot ce am (n.r. pentru rol)”, a declarat Hugh Laurie, cu privire la cel mai așteptat serial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img