sâmbătă, 25 mai, 2024

Acum poți paria pe UFC și online

Distribuie:

Publicat:

Cele mai importante platforme de pariuri nu ratează nicio competiție sportivă importantă, fără a oferi celor interesați cote și opțiuni de pariere. Una dintre cele mai îndrăgite întreceri din MMA, cu un număr din ce în ce mai mare de urmăritori este cu siguranță UFC. Și cum ea nu poate lipsi din pariuri sportive online, ne-am gândit să-ți prezentăm mai jos câteva detalii despre ce sunt și o scurtă istorie.

În cazul în care știi deja ce sunt MMA și UFC, cu siguranță te vei gândi să incluzi întrecerile din această perioadă în opțiunile tale de pariuri. În cazul în care întrecerile ți se pare interesante, dar nu știi prea multe, ai mai jos câteva informații care îți pot fi de ajutor.

Ce sunt MMA și UFC?

MMA, Mixed Martial Arts sau Arte Marțiale Mixte reprezintă un sport practicat încă din anii 80 ai secolului trecut. Avea ca scop îmbinarea mai multor stiluri și tipuri de arte marțiale, precum: box, jiu-jitsu și kickboxing, care să asigure victorie în luptele purtate fără niciun fel de arme. Datorită dinamicii și spectacolului oferite, artele marțiale mixte au ajuns rapid să fie cunoscute și să crească în popularitate și interes.

Unul dintre cele mai importante momente din istoria sa a fost anul 1993, când organizația care se ocupa de coordonarea și promovare acestui gen de lupte a decis să organizeze UFC.

UFC este prescurtarea de la Ultimate Fighting Championship, cel mai important și cunoscut circuit de MMA. În cadrul acestui campionat sunt programate meciuri între cei mai importanți și talentați luptători, cu experiență în artele marțiale mixte.

Acest detaliu a făcut ca meciurile de acest tip să fie din ce în ce mai cunoscute și chiar ca cele mai cunoscute platforme să afișeze cote ufc, pentru toate meciurile programate.

În aceste condiții putem spune că între UFC și MMA există o strânsă conexiune, campionatul susținând și contribuind la creșterea popularității și interesului pentru cele mai importante întreceri de arte marțiale mixte.

În clipa de față întrecerile nu mai sunt organizate doar pe teritoriul SUA, acolo unde se află organizația care coordonează și reglementează meciurile de acest tip, ci și în alte țări, unde există interes și jucători dornici să se înfrunte pentru a-și dovedi pregătirea și superioritatea.

MMA a crescut în popularitate după formarea UFC în 1993. Prestigiul se datorează celor care au pus bazele, respectiv Jeff Blatnick, fost campion de lupte greco-romane, care a ales numele de arte marțiale mixte, lui Art Davie, Rorion Gracie și Robert Meyrowitz, care au adus contribuții importante la definirea, întocmirea regulamentului și impunerea domeniului.

Unde poți paria pe UFC?

În clipa de față, există cote pentru meciurile programate în campionat pe cele mai importante platforme online. Opțiuni și cote interesante găsești pe Betfair. Ele vor face ca meciurile urmărite să fie mult mai plăcute, dinamice și ofertante pentru orice amator de pariuri online.

Dacă vrei să pariezi și tu pe UFC, o poți face online prin intermediul unui cont. Însă nu uita că pariurile sportive sunt doar pentru cei care au vârsta peste 18 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img