joi, 30 mai, 2024

Adda a dat o sumă fabuloasă pe analize cât timp a fost diagnosticată greșit: “Am fost un caz

Distribuie:

Publicat:

Toată lumea știe faptul că Adda a fost diagnosticată greșit timp de un an și jumătate. În acea perioadă a fost la mulți medici, însă toți au diagnosticat-o greșit. Atunci, a fost nevoită să scoată din buzunar bani grei pentru fiecare control. Cât a trebuit să plătească artista pentru niște tratamente greșite la un diagnostic greșit.

Acum ceva vreme, Adda a fost nevoită să facă analize peste analize și să consulte foarte mulți medici pentru a descoperi ce problemă medicală mare. Ea avea reacții alergice la nivelul pielii, iar inițial a fost diagnosticată cu dermografism și trimisă la psiholog pe motiv că își imaginează anumite simptome.

Ce sumă a plătit Adda pe tratamentele greșite

După un an și jumătate în care a umblat pe la diverși medici, a fost diagnosticată greșită și a ținut tratamentele greșite, Adda a aflat într-un final că suferă de boala Lyme, dar și de borelioză. Ei bine, cât timp a fost diagnosticată greșit, artista a dat o sumă fabuloasă pe analizele medicale, mai exact 15.000 de euro.

‘’Te doare, umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu. M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia’’, a povestit Adda în emisiunea ‘’La Măruță’’.

De asemenea, ea spune că a ajutat-o foarte mult alimentația pentru că a putut ține boala sub control până la un anumit punct. Atunci când a început afecțiunea neurologică a fost nevoie de tratament specializat.

‘’Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele’’, a mai spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img