duminică, 19 mai, 2024

Adela, diagnostic dur de la medici! Ce a aflat polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia, cu trei săptămâni înainte de a-și lua viața! „Toată familia știa asta”

Distribuie:

Publicat:

Tânăra a decis să-și pună capăt zilelor miercuri, 19 ianuarie, în toaleta gării din Strehaia!

Aflase cu trei săptămâni înainte că suferă de o boală destul de serioasă.

A ajuns la muncă în jurul orei 08:00 și nu dădea semne că era supărată sau tristă.

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, tânăra s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Absolut toată lumea este în stare de șoc. Se pare că aceasta ar fi fost diagnosticată cu o boală care o chinuia destul de tare, iar singura rezolvare, în opinia ei, a fost moartea.

Se pare că în urmă cu trei săptămâni, aceasta aflase că este într-o depresie adâncă, iar tpți apropiații au încercat să o ajute.

Soțul ei, Sorin, a fost cel mai mare sprijin al ei în perioada delicată, doar că Adela nu vedea o altă rezolvare la problema ei.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul.

Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea, chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București.

Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, a declarat un prieten bun de-ai Adelei, în exclusivitate pentru  Observatornews.ro.

Ieri dimineața, Adela a decis să-și pună capăt zilelor. Era singurul mod prin care credea că nu va mai fi chinuită de depresia cu care fusese diagnosticată.

Înainte de a-și pune planul în acțiune, ea i-a trimis un mesaj soțului ei în care îi cerea să o ierte pentru gest. A mers în toaleta gării și a așteptat să treacă trenul, pentru ca sunetul împușcăturii să fie diminuat, iar apoi a apăsat pe trăgaci. Colegii de breaslă ai tinerei au sărit în ajutorul ei, dar a fost în zadar.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a completat prietenul Adelei pentru sursa citată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img