miercuri, 8 mai, 2024

Adele a slabit dramatic dupa despartirea de sotul ei. Artista spune ca a facut un simplu exercitiu pentru a reusi asta

Distribuie:

Publicat:

antareata britanica a pus punct mariajului cu Simon Konecki, barbatul cu care are un baietel, la inceputul acestui an. Divortul a lasat urme adanci in sufletul artistei, dar si-a pus amprenta si pe silueta ei.

E o artista plus-sized si nu s-a jenat niciodata cu kilogramele in plus pe care le-a avut. Totusi, odata cu divortul de sotul ei, Adele s-a concentrat pe aspectul ei fizic, reusind sa slabeasca mai bine de zece kilograme. Cantareata si-a aratat noua silueta intr-o fotografie realizata alaturi de solistele de la Spice Girls, realizata inainte de concertul acestora de pe Wembley, de sambata seara, noteaza okmagazine.ro.

O sursa din anturajul artistei a dezvaluit ca secretul siluetei este, de fapt, un exercitiu fizic. Adele ar fi luat clase de ”Reformer Pilates”, exercitii care sunt menite sa imbunatateasca forta musculara si flexibilitate. Acestea sunt tot mai populare in ultima vreme in randul celebritatilor precum Madonna si Jennifer Aniston.

Artista s-a lasat convinsa sa incerce acest tip de exercitiu de Ayda Field, buna ei prietena si totidata sotia lui Robbie Williams, si spune ca se simte mai bine ca niciodata: „Adele se simte bine cu ea si se vede ca o prioritate, pe langa a fi mama pentru Angelo. Iubeste noua ei rutina fitness si chiar functioneaza pentru ea. E un bonus faptul ca a slabit”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img