marți, 5 decembrie, 2023

Adelina Pestritu, imagine de infarct! Cum s-a pozat, tocmai iesita din baie! Fotografia pe care toti barbatii din Romania vor sa o vada

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu a postat pe pagina ei de Facebook o imagine de infarct. Vedeta era proaspat iesita din baie.

Adelina Pestritu a aparut doar cu prosopul pe ea, aratandu-si dulapul imens, unde stau la loc de cinste numeroase haine si parfumuri.

"Dimineti in care cauti acul in carul cu fan", a scris Adelina Pestritu pe contul ei.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au cununat religios la sfarsitul lui iulie

Adelina Pestritu si Virgil Steblea sunt, de pe 20 iulie, oficial sot si sotie. La iesirea din lacasul sfant, Adelina Pestritu a oferit prima declaratie, dupa ce a devenit, oficial, sotia lui Virgil Steblea. 

”Va multumim! Am avut emotii, dar ne-am calmat, mai ales ca e vorba despre o cununie religioasa. Suntem sot si sotie, de astazi, incepand, si oficial. Va multumim foarte mult ca sunteti aici”, a spus Adelina Pestritu la iesirea din biserica.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au cununat civil pe 3 iulie

Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au casatorit pe 3 iulie, la Primaria sectorului 1 din Capitala, doar in prezenta nasilor. Ceremonia a fost una restransa, insa pe 20 iulie, Adelina si Virgil au facut nunta, un eveniment spectaculos, cu sute de invitati, unde Adelina a stralucit. La nunta, imbracata intr-o rochita alba, spectaculoasa a participat si micuta Zenaida, fetita celor doi. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img