Adelina Pestritu s-a maritat in secret. Ce rochie frumoasa a purtat la cununia civila

0
126

Adelina Pestritu s-a maritat cu Virgil Steblea ceva mai devreme decat ne-a anuntat. Frumoasa bruneta s-a cununat civil miercuri (3 iulie) la Primaria Sectorului 1, ceremonia religioasa urmand sa aiba loc la 20 iulie. Fosta prezentatoare tv s-a prezentat in fata ofiterului Starii Civile intr-o rochie galbena cu un decolteu ametitor. Partenerul ei a optat pentru o tinuta casual cu jeansi, camasa alba si pantofi sport.

Cand credeam ca Adelina Pestritu este in focurile pregatirilor pentru nunta din 20 iulie, iata ca de fapt bruneta ne-a luat prin surprindere cu un moment pe care l-a organizat in mare secret. Miercuri, ea s-a cununat civil fara tam-tam. Evenimentul a fost unul foarte discret, alaturi de miri fiind doar nasii, Aura si Daniel Rafte din Constanta, in calitate si de martori. Parintii spirituali ai celor doi sunt dezvoltatori imobiliari cunoscuti pe litoral. Vestea cea mare a fost data de Adelina pe blogul ei. 

Ce semnificatie are data de 3 iulie, aleasa pentru cununie

"In asteptarea marelui eveniment din data de 20 iulie, astazi ne-am casatorit civil. Abia asteptam sa facem acest pas si sa devenim oficial o familie cu multe planuri si sperante de viitor. Avand in vedere ca petrecerea si cununia religioasa sunt programate pentru sfarsitul lunii iulie, pentru momentul de la primarie am ales ziua de 3 iulie, numarul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum in calitate de cuplu, pe 3 august s-a nascut Zenaida-Maria, fetita noastra, pe 13 este nascut sotul meu. Cifra 3 se afla in contextul multor evenimente frumoase si importante din viata nostra.

Asadar, in urma cu o saptamana am depus actele la Primaria Sectorului 1 si am inceput sa facem planuri. Ne-am dorit ca de aceasta data sa fie totul foarte simplu, privat si scurt. Am ales sa nu invitam pe nimeni, pentru ca am fi fost obligati de context sa facem o selectie a prietenilor nostri si fara sa ne dorim, sa-i suparam pe ceilalti. Nu am vrut sa facem separatisme. Evident, bazat pe faptul ca oricum marea petrecere va fi in doar 2 saptamani jumatate si chiar nu avea sens sa ii punem din nou pe drumuri. Am fost doar noi impreuna cu nasii, dupa cum ne-am si dorit", a explicat vedeta. 

Adelina nu mai este Pestritu in acte

Bruneta a precizat ca si-a schimbat numele, devenind doamna Steblea, dar pentru public va ramane, Adelina Ioana Pestritu. "Aceasta preluare de nume a fost facuta pentru a purta acelasi nume de familie si cu fetita noastra, iar daca vom fi nevoiti sa calatorim peste hotare, sa fie mai usoara treaba birocratica, dar evident si din iubire pentru sotul meu", a punctat Adelina Pestritu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.