duminică, 19 mai, 2024

Mihai Constantinescu, de peste 50 de zile pe patul de spital! ”Facem rugaciuni comune”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Constantinescu se afla in continuare in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca. Starea lui de sanatate nu s-a schimbat in 52 de zile de cand este sub supravegherea medicilor. Sotia artistului, Simona Secrier, si fosta lui nevasta, Mihaela Constantinescu, sunt tot timpul langa el si se roaga neincetat sa-si revina.

Numai o minune il mai poate salva pe Mihai Constantinescu (73 ani). Celebrul interpret se afla in coma din data de 13 mai. Dupa 52 de zile, inca nu sunt vesti bune despre starea de sanatate a artistului. Este intr-o stare critica, iar medicii sunt rezervati.

Familia si prietenii lui Mihai Constantinescu se roaga zi si noapte

Sotia artistului, Simona Secrier si fosta lui partenera, Mihaela Constantinescu, sunt tot timpul langa el. Aceasta din urma a publicat mereu pe Facebook indemnuri la rugaciune. „Dragii mei prieteni… Mihai are nevoie de iubirea voastra manifestata prin ganduri bune si rugaciuni. Va rog din toata inima mea… rugati-va pentru el. Va multumesc! Sa fiti binecuvantati”, a scris pe retelele sociale Mihaela Constantinescu.

Adrian Daminescu se roaga pentru Mihai Constantinescu

Si prietenii sunt alaturi de celebrul artist. „Noi facem acele rugaciuni zilnice dupa ora 12, rugaciuni comune, sunt foarte multi care fac chestia asta si speram ca Dumnezeu… ca Dumnezeu nu are maini, nu stiu, el are oameni, el lucreaza prin oameni, prin ingerasii lui de pe pamant, asa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin ganduri frumoase si bune, pentru ca gandurile negative s-ar putea sa ii faca rau. Si atunci noi ne gandim ca este imposibil sa moara acum, de ce sa moara? Si atunci alta stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu intr-o emisiune de televiziune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img