joi, 29 februarie, 2024

Adevarul despre mesajele dintre Victor Slav si fosta logodnica a lui Cazacu! Cum l-a acoperit Bianca pe “baiatul de la meteo”!

Distribuie:

Publicat:

Prinsa la mijloc in scandalul dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu, fosta logodnica a lui Catalin Cazacu a fost nevoita sa ascunda adevarul, pentru a nu deveni tinta unor atacuri.

Dupa ce Ana Roman, fosta logodnica a lui Catalin Cazacu, a incercat sa faca lumina, la Antena Stars, in cazul SMS-ului buclucas primit de la Victor Slav, o sursa din anturajul acesteia a dezvaluit, pentru SPYNEWS, ca tanara a denaturat adevarul, pe ici, pe colo, prin locurile esentiale.

"Ana nu vrea sa spuna adevarul despre Victor, fiindca nu vrea sa ajunga in centrul unui scandal. Mesajul nu a fost asa cum a zis Ana in fata camerei, insa ea incearca sa evite un razboi cu Bianca. Ana a spus ca, in opinia ei, Bianca i-a gasit lui Victor mesajul si a cautat sa se certe cu el. Ana are o prietena comuna cu Bianca si stie mai multe lucruri despre relatia lor. Ana crede ca Bianca a cautat nod in papura, de la ea ar fi plecat totul. Victor nu a incercat sa ii faca ochi dulci Anei. Ea i-a multumit frumos si atata tot, nimic altceva. Este total diferit mesajul fata de ce s-a dat in presa. Ana nu a dat nimanui mesajul respectiv", a dezvaluit, pentru SPYNEWS, o sursa din anturajul Anei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img