luni, 6 mai, 2024

Adevarul despre relatia dintre ispita Mircea si Mirela de la Insula Iubirii

Distribuie:

Publicat:

Mirela de la «Insula Iubirii» a creat o adevarata controversa dupa ce s-au finalizat filmarile de la emisiune. Ea si cu Ionut Gojman au venit foarte indragostiti, iar la final au ales sa se desparta, din cauza infidelitatilor ambilor parteneri.

Mirela a fost foarte criticata pe retelele de socializare ca a fost prietena cu Hannelore, dar cu care a rupt legatura dupa ce a vaazut la televizor ca o mintea spunandu-i ca nu-l simpatiza pe Andy.

Mirela si ispita Mircea nu au ramas impreuna dupa emisiune

MIrela si ispita Mircea au avut parte de cateva momente intime, iar toata lumea a crezut ca ei au ramas impreuna chiar si dupa emisiune, insa lucrurile nu au stat in acest mod.

„Sincer, dupa tot ce am vazut ca s-a intamplat in acel moment, n-am mai incercat. Era schimbata, noi oricum am mai tinut legatura, dar sa incercam sa construim o relatie, nu”, a declarat Mircea, in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mirela si Hannelore s-au certat dupa Insula Iubirii

Mirela de la Insula Iubirii a criticat-o pe Hannelore destul de dur, iar acest lucru l-a deranjat enorm pe sotul ei care a reactionat imediat.

"Dupa terminarea filmarilor, nu am mai tinut legatura cu Hannelore. Pe insula am incercat sa fim amice, insa mi-am dat seama ca ea nu-si asuma gesturile pe care le-a facut. Nu sunt singura care a vazut chimia dintre ea si Andi si faptul ca s-a indragostit. Erau ca un cuplu pe Insula, toata lumea a observat. Am incercat sa-i deschidem ochii, sa o facem sa-si asume ceea ce se intampla cu ea. Mi-am dat seama ca nu am cu cine", a fost mesajul Mirelei despre Hannelore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img