duminică, 19 mai, 2024

Adevarul despre Salman Khan! De ce nu vorbeste Iulia Vantur despre relatia cu celebrul actor: „Exista o anumita decenta”

Distribuie:

Publicat:

Iulia Vantur a vorbit sincer despre experienta prezentarii festivalului „Cerbul de Aur”, dar si de ce evita sa dea detalii despre relatia cu Salman Khan. Ea a explicat de ce alege sa nu isi expuna povestea de dragoste cu celebrul actor.

Iulia Vantur sustine ca in India, oamenii nu vorbesc niciodata despre relatiile lor. Celebritatile de la Bollywood nu se simt obligate sa spuna fanilor sau presei cu cine se iubesc. Intrebata despre Salman Khan, vedeta a spus ca vrea sa urmeze exemplul starurilor indiene si sa fie discreta in privinta relatiei ei.

„Uite, sa-ti spun un lucru! La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodata despre relatiile lor. Exista o anumita decenta si din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decat sa respecte lucrul asta, pentru ca relatiile trebuie sa ramana personale. Sigur ca si aici, curiozitatea este mare, de exemplu daca treci printr-un aeroport, e aproape imposibil sa nu te fotografieze cineva. Si in presa mai apar articole legate de relatii si alte lucruri personale, insa starurile nu vorbesc niciodate despre acestea”, a marturisit Iulia Vantur pentru wowbiz.ro. Legat de micile „gafe” pe care le-a facut in timpul prezentarii festivalului „Cerbul de Aur”, vedeta a explicat ca de vina au fost emotiile: „S-a scris ca nu mai stiu sa vorbesc cu diacritice…Cand esti live atatea ore si simti presiunea publicului, cand sunt atatea asteptari de la tine, de la oamenii din spatele scenei si de la cei de acasa, care te privesc la televizor, este inevitabil sa mai si gresesti. Nu sunt perfecta si nu caut perfectiunea. Sunt foarte critica cu mine insami, dar, repet, nu mi-am propus sa fiu perfecta”.

Iulia Vantur nu stie daca se va intoarce curand in Romania

Iulia Vantur este stabilita de sase ani in India, dar se mai intoarce in tara atunci cand este implicata in diferite proiecte, cum a fost si cazul festivalului „Cerbul de Aur”. Legat de mutarea ei in India, nimic nu este sigur, pentru ca ea isi doreste sa-si asculte inima.

„Nu stiu ce sa spun. Daca ma intrebai acum cativa ani daca voi trai in India, as fi spus ca este imposibil. O sa fac ca pana acum, ce-mi spune inima! Evident si mintea pentru ca nu poti lua devizii bune doar din ce-ti spune inima”, a mai spus Iulia Vantur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img