Adolescenta care s-a iubit cu doi tineri o seară în cabina de TIR s-a jurat că totul a fost din plăcere. Băieții au de suferit: riscă pușcăria

0
90

Adolescenta care s-a iubit cu doi tineri într-o parcare din Iași s-a jurat că totul a fost din plăcere și că nu a fost violată sau abuzată. Cei doi tineri au însă de suferit, fiind anchetați pentru sex cu minori

Adolescenta care a întreținut relații sexuale cu iubitul ei și cu prietenul acestuia a fost audiată în prezența reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași. Aceasta a spus că a întreținut relații intime cu cei doi de plăcere și că nu a fost violată sau abuzată. Pentru o noapte fata a stat în grija celor de la DGASPC Iași, iar ieri a fost încredințată reprezentanților DGASPC Vaslui.

„Minora a fost încredințată colegilor de la Vaslui”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 30 spre 31 august, când un paznic de la o societate comercială a anunțat că a văzut doi tineri care întrețin relații sexuale cu o femeie, iar mai apoi a auzit țipete. Polițiștii ieșeni au ajuns imediat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. Oamenii legii au găsit lângă un TIR doi bărbați, iar în cabina autotrenului se afla o femeie. Polițiștii au început verificările și au aflat că cei doi bărbați aveau 19 și 25 de ani, iar unul dintre ei era iubitul femeii din cabină. Femeia era, de fapt, o adolescentă, în vârstă de 14 ani, despre care polițiștii ieșeni au descoperit că era dispărută din Vaslui. Așa au aflat că cei doi bărbați și adolescenta au consumat băuturi alcoolice, iar mai apoi au întreținut relații intime. După ce polițiștii au stat de vorbă cu tinerii și adolescenta, au ajuns la concluzia că țipetele auzite de paznic nu ar fi fost unele care să ridice semne de întrebare.

Adolescenta ar fi declarat că a întreținut relații intime cu cei doi tineri de bunăvoie. Surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta ar fi fost examinată de medicii legiști care au concluzionat că nu ar fi avut urme care să arate că a fost vorba despre un viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.