joi, 30 mai, 2024

Afacere inedita, initiata de un medic din Iasi prin Start-Up Nation! Aceste produse fac minuni in orice bucatarie! Iata secretul!

Distribuie:

Publicat:

Proiectul depus de medic este unic in tara • Dupa ce a obtinut finantarea de la stat, a demarat afacerea • Nu a durat mult pana produsele iesencei au devenit cunoscute  • "E un proiect aflat înca la început de drum, dar teritoriul de distributie creste încetul cu încetul", sustine medicul

Unul dintre programele de succes din Iasi, derulat cu bani de la stat, este programul Start-Up Nation. Inca de la inceputul lansarii acestui program, antreprenorii din Iasi au fost interesati de accesarea fondurilor nerambursabile de la bugetul de stat. Numarul celor interesati de obtinerea banilor a crescut treptat. Daca in anul 2017 au fost eligibile si finantate 400 de proiecte, anul trecut, 700, in acest an vor fi evaluate 1.000 de proiecte ale iesenilor.

Primii ieseni care au obtinut cei 44.000 de euro de la stat si i-au investit in anul 2017 in afacerile lor se bucura deja de succes. Unul dintre proiectele de succes este cel al firmei Nutrizema. Societatea a obtinut finantarea de la stat datorita proiectului unic in tara: crearea supelor concentrate pentru gatit.

CONTINUAREA BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img