marți, 23 aprilie, 2024

Afla cum scapi de factura la curent! Guvernul ofera sume uriase

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Mediului a anunțat că va sprijini utilizarea energiei alternative astfel că a elaborat un proiect de Ordin pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice.

Fiecare familie care va instala pentru casa sa acest tip de energie verde va primi o suma de ordinul a câteva mii de lei până la  cel mult 25 de mii de lei.

Programul Panouri Fotovoltaice pentru casele izolate a fost introdus prin consultare publică, și va fi finanţat 100% de stat.De acest proiect de finanţare din fondul de mediu ar putea beneficia 10.000 de locuinţe, conform capital.ro.

Ministerul a anunţat că a elaborat un proiect de Ordin pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, care prevede o finanţare nerambursabilă de cel mult 25.000 de lei, inclusiv TVA, pentru fiecare casă izolată, ceea ce reprezintă 100% din valoarea eligibilă a proiectului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img