luni, 29 aprilie, 2024

Agresoarea designerului Cristina Joia de la ”Visuri la cheie” si-a schimbat declaratia! De ce a desfingurat-o, de fapt, pe angajata PRO TV?

Distribuie:

Publicat:

Femeia care a umplut-o de sânge pe Cristina Joia, designer la emisiunea ”Visuri la cheie”, și-a schimbat declarația. Dacă inițial, ea a povestit polițiștilor că s-a enervat pe Cristina când a văzut că aceasta i-a rupt ștergătorul de la mașină, agresoarea a admis că a sărit la bătaie doar pentru că femeia i-a ridicat respectivul ștergător. Agresoarea parcase într-un loc nepermis, iar Cristina Joia a vrut să-i transmită acesteia să nu mai parcheze acolo.

Agresoarea, mandat de arest pentru 30 de zile

Femeia acuzată că a lovit-o puternic pe Cristina Joia, provocându-i răni la nivelul feței, a primit, marți dimineață, un mandat de arest preventiv pentru urmtoarele 30 de zile. Ea și-a petrecut și noaptea de luni spre marți în spateel gratiilor.

Citeste si:Fenomenul meteo care a uimit România! Imagini rare. Ce spun specialiștii despre cauze – evz.ro

Citeste si:Carantină în perioada sărbătorilor de iarnă? Ce spune Nelu Tătaru – bzi.ro

Agresoarea Cristinei, arestată[Sursa foto: Captură Digi24]

Agresoarea are 34 de ani și a fost reținută sub acuzația de loviri și alte violențe. Ea a fost identificată pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazinul unde a avut loc altercația. Se pare că imaginile respective sunt cu adevărat tulburătoare iar cei care le-au vizionat spun că sunt de o cruzime greu de imaginat. Acesta ar fi și motivul pentru care judecătorul de drepturi și libertăți de la Sectorul 4 a considerat că aceasta trebuie să rămână în arest, ea reprezentând un pericol real pentru societate.

Inițial, bătăușa a povestit că Joia a înjurat-o

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img