marți, 21 mai, 2024

„Ajutați-mă!” Andreea Mantea, momente de panică în mașină! Prezentatoarea a cerut imediat ajutorul fanilor

Distribuie:

Publicat:

Prezentatoarea TV a tras o sperietură soră cu moartea. Ce a descoperit la ea în mașină?

Andreea Mantea a trecut printr-o experiență care pur și simplu a lăsat-o cu un gust amar. Totul s-a întâmplat recent, pe când aceasta se afla în propriul ei bolid de lux, atunci a auzit primele zgomote și imediat și-a dat seama că nu este singură în mașină, ba chiar cu ea se afla un pasager neașteptat: un șoricel. 

Bruneta s-a dat imediat jos din mașină și a rupt-o la fugă, însă rozătoarea este în continuare acolo. Prezentatoarei îi este teamă ca nu cumva șoricelul să-i facă și stricăciuni care să o coste mult. Ea le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram în urmă cu doar câteva ore. 

„Există un șoricel în mașina mea. Când am ajuns acasă aseară, vorbeam la telefon și am zis să rămân în mașină ca să nu-l trezesc pe David.

Mă rog. Am rămas în mașină și vorbeam eu la telefon liniștită și ce credeți? Am auzit cum mergea și am ieșit repede pentru că era prin dreptul scaunului la șofer, unde stăteam eu, am zis gata, dăm nas în nas. Dimineață l-am auzit iar. Eu știam că ei vin dar la zgomot fug. Sper să nu-mi roadă firele alea, Doamne ajută. Cum scot șoricelul din mașină? Există, chițăie și adoră să se plimbe prin București.Ajutați-mă!", a spus Andreea Mantea pe Instagram-ul personal.

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img