Ajutor umanitar al Clubului Off-Road BARLAD. Din putinul lor au ajutat pe cei nevoiasi-FOTO

0
90

O echipa formata din masini de teren a clubului barladean de off-road, a facut duminica dupa-amiaza o vizita umanitara in satele Hreasca si Movileni din comuna barladeana COROIESTI. Aceste localitati sunt uitate de bunul Dumnezeu, dar si de catre autoritatile din birourile caldute din municipiul Barlad.

In aceste sate, famiile traiesc la limita saraciei, locuintele aproape se darama peste ei, iar drumurile de acces sunt pur si simplu distruse. Toate aceste motive au dus la motivarea barladenilor din clubul de off-road de a le sari in ajutor oamenilor. In cea mai mare parte actiunea a fost sustinuta de catre Ionel Pascu, un barladean stabilit in strainatate, insa alaturi de el s-au alaturat si alti oameni de afaceri din municipiul Barlad.

Ajutoarele umanitare au constat in rechizite, hainute, dar si in alimente de baza, toate acestea ajungand la famiile nevoiase, dar si la copiii nevoiasi, acestia din urma fiind principalul target al actiuni. Membri Clubului Off-road Barlad au dorit sa isi pastreze anonimatul si au promis ca aceasta actiune este doar inceputul. Si ca de acum vor punele bazele unor asemenea vizite.

“Alte cluburi off-road din tara au traditie in campanii umanitare. Pentru noi e un inceput. Am identificat familiile nevoiase prin intermediul primariilor.  Am ales aceste sate din motivul  situatiilor speciale, dar si pentru ca stiam ca drumurile sunt impracticabile in perioada iernii. Nu avem de ce sa ne ascundem, suntem oameni care avem resurse, altfel nici nu ne-am permite pasiunea pentru off-road.  Am facut cheta pentru a-i ajuta pe nevoiasi, in special pe copii”, a spus, Marcel Pislaru, zis Capitanu’.

Famiile cele mai nevoiase au fost identificate cu ajutorul primarilor care au raspuns pozitiv la cererile barbatilor.

Convoiul umanitar de masini 4×4 a numarat 11 Suv-uri pline ochi cu alimente. In medie, un pilot si un copilot au contribuit cu aproximativ 3.5000 de lei. Bani din care au cumparat alimente. In plus, acestia au mai adus de acasa jucarii pe care copiii lor nu le mai foloseau si au dorit sa le doneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.