sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Al-Hilal, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a castigat cu 3-1 meciul cu Al Ahli, din prima liga saudita

Distribuie:

Publicat:

Al-Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câștigat meciul cu Al Ahli, din etapa a 11-a a primei ligi din Arabia Saudită. Trupa românului s-a impus cu 3-1, după ce la pauză a fost egal, 1-1, anunță MEDIAFAX.

Al-Hilal a deschis scorul în minutul 37. Mijlocașul Al Dawsari a marcat pentru 1-0, dar Al Ahli a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize. Omar Al Soma a punctat pentru 1-1. În partea a doua, Răzvan Lucescu a forțat și l-a băgat în teren pe italianul Sebastian Giovinco, fostul jucător al celor de la Juventus Torino.

Al-Hilal a fost și mai periculoasă pe faza de atac, iar cel care a marcat golul doi a fost atacantul francez Bafetimbi Gomis, în minutul 71, după o pasă ideală a lui Gustavo Cuellar. Scorul final a fost stabilit de Ali Albulayhi, în minutul 90, la trei minute după ce fusese introdus pe teren.

Succesul duce echipa lui Lucescu jr. pe locul 2, cu 27 de puncte, la două lungimi de liderul Al Nasr, care are însă un meci în plus. În următorul meci, Al-Hilal primește vizita formației Al Wehda, locul 3 în prima ligă saudită.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img