sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Al patrulea violator din Valeni paraseste inchisoarea

Distribuie:

Publicat:

 

Au trecut cinci ani de cand, sapte tineri cu varste cuprinse intre 17 si 27 de ani, au ajuns in inchisoare pentru ca au violat, o adolescenta din Vaslui.

 

Dupa o serie de procese si cativa ani de detentie, trei dintre ei au fost eliberati conditionat din penitenciar si pusi sub supraveghere.

 

Al patrulea a fost pus in libertate zilele trecute.

 

Silviu Avadanei, primise initial opt ani de inchisoare cu executare, dar magistratii i-au admis cererea de eliberare conditionata. Tanarul este unul dintre cei care nu si-a recunoscut vinovatia pe tot parcursul procesului.

 

Reamintim faptul ca atitudinea tinerilor a starnit indignarea opiniei publice. Peste 400.000 de romani au semnat o petitie online prin care solicitau, arestarea tinerilor din Valeni.

 

Cea mai mare pedeapsa aplicata in dosarul violatorilor din Valeni, de 10 ani de inchisoare, a primit-o Silviu Burada, cel care a acostat-o pe tanara si a planuit violul.

Trei dintre tineri si-au recunoscut faptele si au primit inchisoare intre 6 ani si 6 ani si 6 luni, iar ceilalti trei care nu au recunoscut ca au participat la viol, au primit condamnari intre 8 ani si 8 ani si 8 luni de inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img