joi, 30 mai, 2024

„Alaltăieri”, expoziție de pictură la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Iaşi, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și Iulius Mall Iași propun publicului o nouă expoziție de artă vizuală. Proiectul expozițional semnat de pictorul Adrian Chidon Frunză dorește să exprime dorința de a face o lume mai bună, artistul promovând mesajul de pace și gândul că oamenii trebuie să trăiască în armonie.

Expoziția de pictură, intitulată „Alaltăieri”, este structurată în două compartimente expoziționale, având ca teme centrale pacea, viața și omul. În cadrul acesteia, vor fi prezentate un mesaj de pace, exprimat prin intermediul unui text, și o frumoasă colecție de portrete variate ca viziune și concepție artistică. Lucrările expuse documentează și redau stări și atitudini umane, artistul punând în valoare particularitățile fizionomice ale fiecărui model.

„Era pace și uneori, prea multă liniște. Pentru unii dintre noi fericirea însemna doar să «te realizezi» din punct de vedere material, profesional, social. Până când fericirea și bunăstarea globală, rostite obsesiv de speakeri motivaționali și de lideri politici, au fost brusc înlocuite de confruntarea dintre viață și moarte, dintre victorie și înfrângere, încredere și deznădejde. Astăzi, șansa de a respira liber, de a te deplasa, de a-i avea alături pe cei dragi a devenit motiv real de fericire pentru cei mai mulți dintre noi” , menționează pictorul Adrian Chidon Frunză.

Vernisajul expoziției, eveniment coordonat de doamna profesor Carmen Sîrbu, va avea loc marți, 12 iulie 2022, ora 17.00 și va fi prezentat de domnul profesor univ. dr. Constantin Tofan. Expoziția este deschisă până pe data de 30 iulie 2022 și poate fi vizitată zilnic la Iulius Mall Iași, etajul al doilea, între orele 10.00 – 22.00. Intrarea este liberă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img