sâmbătă, 18 mai, 2024

Albert Oprea și-a spus părerea despre marele câștigător Survivor România 2021. Războinicul, interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro direct din Dominicană: ”Nu a fost să fie”

Distribuie:

Publicat:

Albert Oprea de la Războinici, declarații exclusive despre Zannidache, câștigătorul celui de-al doilea sezon Survivor România!

Albert Oprea, unul dintre veteranii show-ului fenomen Survivor România 2021, a fost eliminat cu ceva timp înainte de Marea Finală a competiției. Deși își dorea extrem de mult să fie unul dintre finaliștii concursului, iată că visul războinicului nu s-a împlinit, din păcate.

Totuși, Albert se simte mândru pentru tot ce a trăit în Republica Dominicană, Survivor România 2021 fiind o experiență unică pentru oricine.

Războinicul ne-a mărturisit, în exclusivitate, că Zannidache merita să fie marele câștigător Survivor România 2021, pentru că, în opinia lui Albert, faimosul a fost cel mai constant din tabăra lui, atât pe plan social, cât și sportiv. Ba mai mult decât atât, după spusele lui Albert Oprea, Zanni a fost asumat și foarte ambițios, încât i-ar fi lăsat pe toți mască.

” Am intrat cu o senzatie ciudată la Consiliul asta, pentru ca mi-am dat seama că aventura chiar s-a terminat. Eu am rămas aici sa astept finala, nu am plecat acasa. Mi-am dat seama că e ultima data cand voi pasi in acest Consiliu. Nu a fost sa fie si pentru mine sa fiu acolo in ultimii doi sau in ultimii trei, dar cumva vreau sa il felicit pe Zanni, daca am ocazia.

Chiar o spun din inima, nu o spun din complezenta, chiar merita sa fie Survivor. A indeplinit toate cerintele, a fost cel mai constant din tabăra Faimoșilor pe plan sportiv, pe plan social mi-a plăcut de el întotdeauna. A fost asumat, s-a impus, tânăr, ambițios. A avut o ambiție pe parcursul show-ului de pe mine m-a lăsat masca și mereu aveam câte ceva de învățat de la el.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img