Alegeri in cadrul USR PLUS Teleorman

0
31

Sâmbătă, 26 iunie 2021, USR PLUS Teleorman şi-a ales preşedintele de filială şi echipa biroului judeţean pentru următorii doi ani.

Preşedintele ales este Aurel Fierăscu, iar noul birou este alcătuit din 21 de membri:

Liviu Barbu
Aura Cojocaru
Costin Fierăscu
Sorin Tudosie
Valentin Bunea
George Iordăchiţă
Sergiu Iordan
Claudia Răchită
George Dumitru
Cătălin Bunea
Alexandru Ene
Cosmin Iliescu
Cristian Irimiea
Paul Cheoseaua
Silvia Vărzaru
Nicoleta Isvoranu
Paulică Bălan
Mihai Moisei
George Pîrjol
Raul Gheorghina

Mesajul preşedintelui ales USR PLUS Teleorman, Aurel Fierăscu:

"Prin votul a peste 65% dintre delegaţii prezenţi, mi s-a încredinţat responsabilitatea conducerii filialei pentru următorii 2 ani. Am alături de mine o echipă matură, formată din oameni integri, gata să lupte pentru a produce schimbări fundamentale în viaţa comunităţilor din care fac parte. Am cerut delegaţilor un mandat scurt, cu obiective clare: extinderea filialelor locale, un accent mai mare pe mediul rural, susţinerea proiectelor pentru dezvoltarea judeţului Teleorman. Vă puteţi alătura nouă, USRPLUS, pentru a arăta că Teleormanul este altfel şi că împreună putem schimba imaginea judeţului nostru."

Din 2016 ridicăm standardele politicii practicate în România. La alegerile din 2019 şi 2020 am venit alături de teleormăneni cu o altfel de variantă pe buletinele de vot. Continuăm, construim şi ducem mai departe ceea ce am început, dar de acum vom merge împreună.

#Uniţi suntem mai puternici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.