miercuri, 29 mai, 2024

ALERTA la Marea Neagra! Rusia a atacat un avion militar ucrainean

Distribuie:

Publicat:

Rusia a atacat un avion militar ucrainean, deasupra Marii Negre, acuza Kievul. Rusia sustine ca avionul ucrainean s-a apropiat “periculos” de platforme petroliere. Un avion militar cargo ucrainean a fost vizat de focuri de arma trase de pe o platforma petroliera din Marea Neagra, acuza Administratia de la Kiev, in timp ce Moscova a negat informatiile.

 Un avion militar ucrainean s-a apropiat “periculos” de platforme petroliere ruse din Marea Neagra, dar nu s-a deschis focul spre aeronava, sustine Comandamentul Flotei militare ruse din regiune. Rusia a atacat un avion militar ucrainean, deasupra Marii Negre, acuza Kievul. Moscova neaga. “Avionul a fost vizat de focuri de arma. Niciun membru al echipajului nu a fost ranit. Avionul a aterizat in siguranta”, a declarat miercuri seara, potrivit site-ului agentiei Reuters, Stepan Poltorak, ministrul ucrainean al Apararii.

Avionul vizat este unul de tip Antonov AN-26, cargo, apartinand Fortelor navale ucrainene. Comandamentul rus din zona Marii Negre a negat ca ar fi atacat vreun avion, potrivit site-ului agentiei Tass.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img