duminică, 28 aprilie, 2024

ALERTA! Un detinut condamnat pentru talharie calificata a evadat

Distribuie:

Publicat:

Un detinut de la Penitenciarul Focsani a evadat astazi in timp ce se afla la un punct de lucru din localitatea Dumbravita, alaturi de alti colegi de-ai sai. Politistii si jandarmii din Vrancea il cauta in tot judetul. Conform unui comunicat remis de Penitenciarul Focsani, absenta detinutului a fost observata, joi, in jurul orei 13.00, moment in care au fost dispuse masuri precum instituirea de filtre si blocarea cailor de acces pe posibilele directii de deplasare.

De asemenea, s-au format echipe de cautare din personal din cadrul Penitenciarului, Politie si jandarmi. Conform Penitenciarului Focsani, detinutul care a evadat se numeste Constantin Ionut Razvan si are 25 de ani. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru talharie calificata, fara antecedente penale. Barbatul era clasificat in regim semideschis si lucra la Pepiniera Ocolului Silvic Focsani din localitatea Dumbravita.

Tanarul care a evadat are 1,80 metri inaltime, are ochii verzi, par saten, sprancene stufoase si este atletic. Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificari interne care sa analizeze circumstantele care au dus la producerea evenimentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img