Alex Bodi, primele declaratii dupa despartirea de Bianca Dragusanu: „Este o femeie…”

0
54

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Vestea a fost dată de Bianca Drăgușanu, spunând că decizia este una dificilă.

După ce frumoasa vedetă a anunțat ruptura dintre ea și iubitul ei, Alex Bodi a făcut și primele declarații despre despărțirea dintre ei.

Alex Bodi a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite și este ferm convins că își va găsi liniștea lângă un bărbat ideal. Cei doi au încheiat și un contract după ultima ceartă și au promis că nu-și vor mai arunca cuvinte urâte la despărțire. În caz contrar, vor plăti cu vârf și îndesat pentru fiecare greșeală pe care o vor face. 

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după despărțirea de Alex Bodi 

Bianca Drăgușanu trăia o frumoasa poveste de dragoste alături de iubitul ei, Alex Blodi. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit zilele trecute 2 ani de relație și deși păreau de nedespărițit, se pare că frumoasa blondină i-a spus Adio.  Se pare că Bianca Drăgușanu a decis să pună stop relației de doi ani pe care o avea cu Blodi. Dacă până acum, cei doi îndrăgostiți s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, de data aceasta, frumoasa blondină susține că despărțirea este definitivă. 

Despărțirea ar fi avut loc ieri, 1 septembrie, deși în această zi cuplul sărbătorea doi ani de relație. Se pare că Bianca ar fi luat această hotărâre și a avut și o primă declarație de când a decis să pornească pe drumuri diferite. 

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.ro.

sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.