vineri, 17 mai, 2024

Alex Leonte, prima reacție, după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri total diferite, după cinci ani de relație, iar vestea că ei s-au despărțit a șocat întreaga lume. La doar trei săptămâni de la despărțire, celebra artistă și-a găsit liniștea în brațele noului ei iubit, Anghel Damian. Deși până acum au ținut totul secret, se pare că acum fiecare a povestit exact cum s-a întâmplat totul. Iată prima reacție a lui Alex Leonte, după ce s-a aflat că el și faimoasa cântăreață s-au despărțit!

Theo Rose și Alex Leonte au hotărât împreună să meargă pe drumuri separate și să nu mai formeze un cuplu. După ce a fost surprinsă în presă în brațele altui bărbat, artista a decis să facă anunțul pe rețelele de socializare și să mărturisească că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu, deoarece lucrurile nu mai mergeau destul de bine între ei. Se pare că acum a avut și Alex Leonte o primă reacție despre acest subiect delicat.

Prima reacție a lui Alex Leonte, după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit

Alex Leonte a transmis un mesaj pe rețelele de socializare personale, astfel că a scris că în relația lor de cuplu nu a fost vorba de infidelitate și nu acesta este motivul despărțirii lor. El afirmă că ei nu se mai iubeau și de aceea au luat această decizie.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris el pe rețelele sociale.

De asemenea, fostul iubit al lui Theo Rose a ținut să sublinieze faptul că nu-și dorește să ofere alte declarații despre despărțirea lor și vrea ca lumea să-i păstreze dorința.

„În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a completat Alex Leonte.

Ce a mărturisit Theo Rose despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte

Theo Rose a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare personale despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte, asta după ce în showbiz au apărut mai multe imagini cu ea și cu noul ei iubit, Anghel Damian.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose pe rețelele sociale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img