miercuri, 29 mai, 2024

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, fotografiați împreună, la restaurant. Afaceristul a renunțat la verighetă

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu ar putea fi cel mai nou cuplu din showbiz. Deși nu au confirmat oficial că ar avea o relație, paparazzi i-au fotografiat împreună, la restaurant, iar limbajul trupului trădează o relație familiară între cei doi, ca și cum s-ar cunoaște de multă vreme. Dinu Pescariu și Alexandra Dinu sunt foarte apropiați, iar la un moment dat el își ține brațul, protector, pe spatele ei, un gest propriu îndrăgostiților.

Zilele trecute, Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au fost surprinși la un restaurant de lux din zona Floreasca și imediat au apărut zvonuri că ar forma un cuplu. Au apărut, de asemenea, informații că fostul tenismen ar fi încheiat recent și relația de 14 ani cu Letiția Beraru și tocmai de aceea întâlnirea cu Alexandra Dinu a fost pusă pe seama unei relații dincolo de sfera profesională.

În plus, paparazzii de la Mediaflux au observat că Dinu Pescariu nu mai poartă verighetă, semn că relația cu Letiția Beraru, femeia care i-a dăruit doi copii, ar fi încheiată. Dinu Pescariu și Letiția Beraru s-au căsătorit in 2008, în București, acest mariaj fiind al doilea, pentru fiecare dintre ei.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, fotografiați împreună, la restaurant

Revenind în prezent, la fotografiile surprinse de paparazzi, Dinu Pescariu s-a oferit să o ajute pe Alexandra să se îmbrace, înainte de a ieși din mașina lui, un Audi SQ8, ca un adevărat gentleman. Ulterior, au luat masa în restaurantul de lux din Floreasca, după care au mers spre mașină, el având brațul pe spatele ei, gest ce trădează o apropiere clară între ei.

Pentru că a purtat masca de protecție, Alexandra a fost greu de recunoscut, inițial. De menționat că și în mașină purta ochelarii de soare, probabil folosindu-se de aceste accesorii ca să fie mai greu de recunoscut de către trecătorii curioși sau de către fotografi.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu au avut amândoi căsnicii eșuate

Dinu Pescariu a avut două căsnicii. Prima soție a acestuia a fost Ileana Pescariu Badiu, cu care a fost din 2001 până în anul  2004. Cea de-a doua soție a lui Dinu Pescariu a fost Letiția Beraru, cu care încă mai este căsătorit în acte. Cei doi au făcut nunta în anul 2008 și au împreună doi băieți, Alex și Ianis, de 13 și respectiv 10 ani.

Cei doi s-au căsătorit la scurt timp de când s-au cunoscut.

„Amândoi am trecut deja printr-o căsnicie şi cred că ştim ce trebuie să facem ca să meargă, am învăţat multe din experienţa noastră. Ne potrivim, avem multe în comun, ne-am dorit mult să ne întemeiem o familie, Dinu şi-a dorit dintotdeauna copii şi ne gândim să devenim în curând părinţi', spunea Letiţia, în urmă cu câțiva ani.

Alexandra Dinu, pe de altă parte, a avut o relație de căsnicie cu Adrian Mutu, din anul 2001 până în 2003 și i-a oferit acestuia un băiat, pe nume Mario.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img