sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Alexandra Stan, implicata intr-un accident. Primele imagini cu artista! Are rani pe fata

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Stan si-a spart arcada intr-un accident pe care l-a avut in urma cu putin timp. Vedeta a ajuns pe mana medicului estetician! 

Alexandra Stan a trecut astazi prin momente de groaza! Artista a marturisit pe contul ei de Instagram ca a avut parte de un accident. In urma incidentului nefericit, Alexandra Stan s-a ales cu arcada sparta si a ajuns, de urgenta, pe mainile medicului estetician. 

”Astazi mi-am spart foarte tare arcada intr-un accident! M-am speriat tare pentru ca mi-a curs mult sange si pentru ca am crezut ca o sa raman cu o cicatrice foarte urata, dar datorita doctorului Radu Ionescu care m-a primit si m-a cusut sunt bine si am inceput sa arat normal. O sa va tin la curent cu vindecarea. Multumesc inca o data lui Dumnezeu si doctorului Radu Ionescu!”, a scris Alexandra Stan pe contul ei de Instagram.

Alexandra Stan a fost batuta crunt de managerul ei
In urma cu cinci ani, Alexandra Stan  a trecut printr-o perioada foarte grea din viata ei, dupa ce impresarul si iubitul ei pe atunci, Marcel Prodan a lovit-o, atunci cand aceasta i-ar fi cerut banii cuveniti din concerte. Alexandra Stan l-a dat pe Marcel Prodan in judecata, dupa ce a lovit-o cu bestialitate, dar considera ca nici acum nu i s-a facut dreptate, in ciuda faptului ca a primit daune morale.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile si nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!”, declara artista, in exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img