Alexandru Rafila, despre repornirea economiei: ‘Angajatorii ar trebui sa decaleze programul de lucru. Trebuie schimbat si conceptul de curatenie’

0
34

Alexandru Rafila a reiterat că data de 15 mai este o convenție și a subliniat că este important mai degrabă cum pregătește România revenirea la normalitate, oferind câteva exemple în acest sens.

„Va trebuie să stea în picioare (conceptul de birouri open-space, n.red.), el nu poate să dispară peste noapte. Acum ne regăsim într-o situație în care trebuie să respectăm noțiunea de sănătate publică”, a spus Alexandru Rafila, menționând că ar fi bine ca separatoarele dintre birouri să fie transparente.

„Să filtreze lumina și să există o comunicare, care poate să fie non-verbală” a punctat Rafila.

„Probabil că angajatorii vor trebui să decaleze programul sau să-l facă secvențial pentru cei care sunt în aceste birouri, astfel încât să nu fie prezenți toți în același timp. Trebuie schimbat conceptul de curățenie, personalul angajat să fie mai numeros și curățenia făcută pe tot parcursul zilei. Pentru cei care fac livrări trebuie să existe o alte procedură care să permită desfășuarea activității cu o interacțiune minimală”, a subliniat reprezentantul OMS, Alexandru Rafila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.