duminică, 26 mai, 2024

Alexia Eram dezvăluie motivul pentru care Mario Fresh nu a fost prezent la festivitatea de absolvire: „Nu este alături de mine”. Fiica Andreei Esca rupe tăcerea

Distribuie:

Publicat:

Alexia Eram a dezvăluit motivul pentru care Mario Fresh nu a ajuns la festivitatea sa de absolvire.

Alexia Eram s-a bucurat de o nouă reușită, cu doar câteva zile în urmă, atunci când a avut loc festivitatea de absolvire. Mândră nevoie mare, fiica Andreei Esca a postat numeroase fotografii în mediul online de la ceremonie, alături de familie si colegi, însă internauții au observat un lucru, mai precis că, Mario Fresh a lipsit de la eveniment.

Cu toate acestea, artistul nu putea trece cu vederea peste o zi atât de importantă, așa că a postat un mesaj în mediul online, pentru iubita lui, felicitând-o pentru reușită:  „Mândru rău de tot. Bravo, Cap (n. red. porecla pe care i-a pus-o Alexiei Eram)”.

Totodată, pentru a lămuri politicos această situație, Alexia Eram a făcut o serie de declarații despre absența partenerului ei de la festivitatea de absolvire, precizând că a fost una motivată, asta pentru că artistul are foarte multe proiecte în ultima perioadă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img