marți, 30 aprilie, 2024

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, de urgență la spital! Ce i s-a întâmplat iubitei lui Mario Fresh

Distribuie:

Publicat:

Fiica Andreei Esca a avut nevoie de îngrijiri medicale în toiul nopții. Fanii au observat că Alexia Eram a lipsit cu desăvârșire de pe rețelele de socializare și și-au făcut griji pentru ea. Recent, partenera de viață a lui Mario Fresh a revenit cu lămuriri și a explicat de ce a ajuns la spital.

După ce Mario Fresh s-a fotografiat cu perfuzia la mână, și iubita lui a avut nevoie de intervenția medicilor de specialitate. Se pare că Alexia Eram nu s-a simțit tocmai bine, așadar a mers de urgență la spital.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, de urgență la spital

Zilele trecute, fostul protejat al lui Alex Velea s-a fotografiat cu perfuzia la mână. I-a îngrijorat pe fani, însă a explicat ulterior că nu este niciun motiv de îngrijorare și că el se simte bine, însă a avut nevoie de un ”boost” de energie.

Așadar, Mario Fresh a povestit că a petrecut trei zile, fără pauză, așa că a avut nevoie de vitamine. Pe de altă parte, iubita lui, Alexia Eram, a dezvăluit că s-a ales cu o toxiinfecție alimentară de la un fast-food.

Acest lucru vine în antiteză cu ultimele postări pe care le-a făcut Alexia Eram pe rețelele de socializare. Le-a arătat fanilor, de mai multe ori, rutina ei de zi cu zi, stilul ei de viață, regimul alimentar foarte sănătos.

Ce le-a transmis Alexia Eram fanilor săi

Cu toate acestea, se pare că Alexia Eram a trecut și pe la fast-food, însă a ajuns acasă cu o toxiinfecție alimentară. Viața ei nu a fost pusă în pericol, iar acum, după vizita la spital, se simte mult mai bine.

Mai mult decât atât, după ce ”a făcut lumină” în ceea ce privește starea sa de sănătate, Alexia Eram le-a spus fanilor că a ieșit la o plimbare, să ia aer curat, deși vremea nu este una favorabilă plimbărilor.

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea. Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a spus Alexia Eram pe Internet,

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img