duminică, 5 mai, 2024

Alina Puscas a avut mari probleme cu bonele copiilor ei. „Am surprins-o, ea nestiind ca eu am ajuns acasa”

Distribuie:

Publicat:

Din cauza programului foarte incarcat pe care il are, Alina Puscas a fost nevoita sa apeleze la bone pentru cresterea copiilor sai. Insa vedeta a avut parte de experiente deloc placute.

Vedeta de televiziune Alina Puscas are doi copii, Alexandru si Melissa, de care este foarte mandra. Cum vedeta are o agenda foarte incarcata, fiind implicata in numeroase proiecte de televiziune, timpul sau este foarte limitat, astfel ca a fost nevoita sa angajeze bone care sa se ocupe de cresetrea celor doi copii ai sai. Din pacate, prezentatoarea de televizune a avut parte de experiente neplacute din cauza bonelor. Una dintre acestea a fost chiar inainte de botezul Melissei, cand micuta a fost scapata in cap de dadaca.

„Botezul era cel mai important moment, de fapt. Pentru ca noi am avut un mic incident cu Meli, cand a fost scapata in cap de bona. A avut o fractura de clavicula, un hematom extern serios si a fost suspecta de fisura de craniu. Si ne-am speriat… Ne-am intors de urgenta in tara. Si chiar daca noi nu suntem habotnici, am zis: „Hai sa facem botezul””, dezvaluia Alina Puscas.

Vedeta a vorbit despre celelalte momente neplacute pe care le-a avut cu bonele intr-un interviu pentru revista Avantaje.

„Intr-adevar, problema asta cu bonele este putin delicata si eu am avut niste episoade destul de neplacute. Am schimbat pana acum 4 bone si de fiecare data era cate ceva. E greu pentru ca e greu sa tot aduci pe cineva strain in fata copilului, sa se obisnuiasca cu el, mai ai si tu grija casei.

Totusi, pana ajungi sa cunosti ca lumea un om, e un strain si atunci tot timpul trebuie sa te readaptezi sa intelegi, sa faci si putina psihologie cu ei pentru ca altfel nu ai cum. Pentru mine igiena este foarte importanta, nu imi doresc si nu am tolerat niciodata persoanele care sunt impulsive cand vine vorba de copii, sa vorbeasca foarte mult cu ei, sa se joace si cam atat. Altceva nu ma intereseaza, doar sa aiba grija sa nu se loveasca. Nu sunt nici absurda si mie mi se intampla sa fiu o secunda neatenta si sa dea cu capul de usa pentru ca e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoana care vine in casa sa aiba putin mai multa grija.

Am avut parte si de o doamna care era foarte trista. Nu mi-am dat seama din prima, poate si din disperare pentru ca eram si in perioada in care trebuia sa filmez. Efectiv am descoperit la putin timp ca era depresiva. Am surprins-o, ea nestiind ca eu am ajuns acasa, stand pe scaun si uitandu-se drept in fata. Am stat si am urmarit-o sa vad cat timp sta asa. O ora a stat asa. A transmis aceasta stare si copilului si atunci am incheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru ca nu ai cum sa cunosti un om dintr-un interviu si atunci te trezesti cu tot felul de surprize, din pacate”, a declarat Alina Puscas.

 In 2015, in luna august, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica, aducand pe lume un baietel pe nume Alexandru, si tot in aceeasi perioada s-a mutat cu partenerul ei de viata ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este casatorita din vara lui 2017. In luna octombrie a anului trecut, prezentatoarea de televiziune a devenit mamica pentru a doua oara. Ea a adus pe lume o fetita, Melissa Antonia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img