AM POCU a publicat Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020

0
45

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman, din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, anunță publicarea unei noi ediții a Manualului Beneficiarului. Manualul este disponibil aici: http://bit.ly/2M2Mnfx.

Documentul, care conține 80 pagini și 21 anexe, este dedicat sprijinirii beneficiarilor de proiecte finanțate prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, având o prezentare concisă, la obiect, prietenoasă.

Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020 oferă informații practice cu privire la implementarea proiectelor, monitorizarea și raportarea față de Autoritatea de Management/Organisme Intermediare Regionale/Organisme Intermediare, perioada de sustenabilitate, formatul cererilor de rambursare/rapoartelor de monitorizare, termenele de transmitere a acestora către AM/OIR/OI POCU, informații referitoare la modificarea contractului de finanțare etc.

Citește și: Eroare URIAȘĂ: Statul a tăiat indemnizațiile mamelor

Față de ediția anterioară, Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020 a fost completat cu rubrici noi și liste sumative de verificare. În plus, anumite informații care prezintă fluxuri, scheme, etape etc. sunt prezentate în formă grafică, mai ușor de urmărit și înțeles.

Orice sugestie de îmbunătățire a informațiilor cuprinse în Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020 poate fi comunicată la adresa de e-mail manualpocu@fonduri-ue.ro, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.