vineri, 3 mai, 2024

„Am varsta de 74 de ani nu puteam nici sa merg, acum ca am folosit acest remediu, oasele si articulatiile mele parca au intinerit cu 20 de ani, pot merge si chiar alerga”

Distribuie:

Publicat:

Durerea in oase, sensibilitatea sau durerile musculare sunt unele dintre cele mai frecvente probleme de astazi, in special in randul persoanelor de varsta mijlocie sau varstnice.

Dar cand tinerii simt o astfel de durere, ar trebui sa va faceti griji.
Cand esti tanar, sanatatea osoasa este ceva ce rareori trebuie sa-ti faci griji.

In timp ce corpul nostru imbatraneste, sufera numeroase schimbari. Dimensiunea musculara si grosimea oaselor se diminueaza in general, pe masura ce devii mai putin activ. Voi deveniti mai inclinati la leziuni si ruperea oaselor.
Aici va oferim o reteta incredibil de populara, care va face minuni pentru sanatatea oaselor dumneavoastra, mai ales cand o veti lua in mod regulat.

Aceasta reteta este veche si a fost folosita de multi oameni. Se compune numai din trei ingrediente. Este foarte usor de pregatit si este, de asemenea, foarte ieftin.

Puteti sa-l utilizati pentru tratamentul durerilor spate si articulare, precum si a greutatii in picioare.

Ingrediente:
– 300 ml de alcool (70%)
– 100 ml de iod
– 10 pastile de aspirina de 300 mg
Toate ingredientele sunt usor accesibile si pot fi cumparate in farmacia locala. Iodul are proprietati antiseptice puternice si este foarte benefic impotriva unei game largi de forme patogene de viata, inclusiv organisme microscopice, protozoare, infectii, fungi sau bacterii.

Mod de preparare:
– Se amesteca impreuna alcoolul si iodul.
– Apoi, sfaramati tabletele si adaugati-le in amestec.
– Lasati-l sa se odihneasca timp de 21 de zile intr-un loc rece si intunecat.
– Foloseste precum o compresa in zonele in care simti durerea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img