luni, 29 aprilie, 2024

Amber Heard, lovitură pentru Johnny Deep. A primit o ofertă de milioane de dolari ca să publice o carte

Distribuie:

Publicat:

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Deep și trebuie să-i plătească acestuia despăgubiri. Cu toate astea, actrița nu se lasă, deși actorul ar putea să o dea din nou, în judecată. Amber Heard e pe cale să accepte o ofertă de milioane de dolari, pentru a publica o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul ei soț.

Procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp a fost unul extrem de mediatizat. Într-un final, după ore întregi petrecute în tribunal, procesul a fost câștigat de Johnny Depp. După 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Wshington, jurații i-au dat dreptate actorului din ‘’Pirații din Carabie’’, acordându-i despăgubiri de 10,5 milioane de dolari.

Amber Heard, lovitură pentru Johnny Deep

Surse au declarat în presa internațională că Amber Heard simte că nu va mai avea succes la Hollywood, ca actriță, după ce a pierdut procesul cu fostul soț. Mai mult, ziarele scriu că actrița ar fi falită și că nu își permite să refuze bani, așa că ar fi decisă, mai nou, să scrie o carte despre abuzurile la care a fost supusă.

„Amber consideră că, la Hollywood, cariera ei s-a încheiat deja. E deja în discuții și e entuziasmată pentru asta. În acest punct, nu mai are nimic de pierdut și vrea să spună tot”, a declarat o sursă.

Amber Heard trebuie să fie, însă, atentă cu afirmațiile pe care le face, asta dacă nu vrea să fie dată în judecată din nou, în caz că ceea ce va scrie în carte, ar putea face rău imaginii actorului cu care a fost căsătorită vreme de câțiva ani.

Amber Heard, mesaj pentru fostul soț

Imediat după ce a pierdut procesul, în timp ce soțul ei se bucura de faptul că a ieșit învingător și că are atât de mulți susținători pe rețelele de socializare, Amber Heard publica, prin intermediul avocaților săi, declarația de mai jos

„În timp ce Johnny Depp spune că progresează, drepturile femeilor regresează. Mesajul verdictului către victimele abuzului domestic este… să-ți fie teamă să te deschizi și să vorbești (n.r.- despre ce ți s-a întâmplat”, a spus reprezentatul lui Amber Heard.

Johnny Depp și Amber Heard s-au luptat câteva luni bune în tribunal, iar juriul a decis că actorul a ieșit învingător în această luptă, chiar dacă jurații au ajuns la concluzia că cele două vedete s-au defăimat reciproc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img