luni, 29 aprilie, 2024

AMINTIRI DIN COPILARIE/ De 1 Iunie, Adelina Pestritu venea incarcata de cadouri: “Eram cu papornita dupa mine peste tot!”

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu se bucura foarte tare cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, cand familia si toate neamurile ii pregateau tot felul de cadouri. Se obisnuise sa plece cu papornita dupa ea ca sa le poata lua pe toate.

Adelina Pestritu isi aminteste cu drag de surprizele pe care oamenii dragi i le pregateau in copilarie. Prin urmare procedeaza la fel cu copiii care o inconjoara, respectiv cei ai prietenilor sai si finutii, 4 la numar. “Toate zilele de 1 Iunie le-am petrecut in familie pana sa vin la facultate in Bucuresti si aveam parte de foarte multe surprize din partea parintilor, dar si la scoala pentru ca eram sarbatorita in mai multe locuri.

Eu bineinteles ca profitam de acest statut de copil rasfatat si treceam si pe la bunici si pe la matusa si pe la toata lumea. Primeam tot felul de dulciuri, de biciclete, role, tot felul de cadouri care imi bucurau sufletul indiferent cat de valoroase erau, nu conta pentru mine, conta sa vad ca omul respectiv s-a gandit la mine. Asa ca eram cu papornita dupa mine peste tot”, a declarat, Adelina Pestritu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img