duminică, 5 mai, 2024

Anamaria Prodan, cu portofelul burdusit de mii de euro! A „spart” banii la shopping in Milano: „Ce imi place sa am cash!”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan este o femeie de succes si nu se uita la bani atunci cand vine vorba de a-si satisface toate poftele. Sexy impresara a plecat la Milano pentru a-i gasi casa fiicei ei Rebeca, dar nu s-a putut abtine de la a face cateva cumparaturi.

Fata cea mare a sotiei lui Lareuntiu Reghecampf se va muta in acest an la Milano. Impresara a dat fuga pana in Italia pentru a-i gasit o locuinta, insa a facut si un pic de shopping. Sexy-impresara a recunoscut de multe ori ca are o obsesie pentru cumparaturi. Ea a fost filmata intr-un magazin de lux din Italia, acolo unde si-a cumparat cateva articole vestimentare, dar si accesorii. Cand s-a dus sa achite la casa, s-a vazut portofelul „burdusit” de bancnote de cate 100 de euro.

„Ce imi place cand am cash! Eu cu cartile de credit nu prea sunt…„, a declarat Anamaria Prodan intr-o emisiune tv.

Dupa ce s-a urcat in masina, sexy-impresara si-a mutat toti banii si toate cardurile in portofelul nou achiztionat. Anamaria Prodan avea in el sase carduri si un teanc de bancnote de 100 de euro.

„Portofelul pastrez eu pentru ca a fost a lui mami. Asta a fost ultimul pe care si l-a luat. Mai tii minte ce s-a enervat ca asta costa mult? Mi-a spus cum sa dea atatia bani pe un portofel. Saraca, asa dragguta era… Iubita mea. Imi vine sa plang. Iti dai seama daca era ea acum cu noi? Mama era chitroasa.Eeu nu ma uit la preturi niciodata. Dar mama se uita de doua ori. Tot de la mama e si geanta. Oriunde pleca iti tinea geanta in brate. Nu conta ca nu era loc, ea isi tinea geanta in brate.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img