sâmbătă, 25 mai, 2024

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viitorul soț. Impresara vrea să se mărite imediat după divorț

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Sexy-impresara este în plin proces de divorț cu Reghe, dar încearcă să fie puternică și să lase impresia că poate trece peste. Prodanca spune că este pregătită să iubească din nou și chiar are planuri mari în acest sens. Vrea să găsească un om potrivit pentru ea, după care să ajungă la altar din nou, cât mai repede.

Anamaria Prodan are planuri de nuntă

Anamaria Prodan e pregătită de un nou început după ce va divorța de Laurențiu Reghecampf. Vrea să găsească pe cineva potrivit ei, care să corespundă așteptărilor sale și cu care să poată întemeia din nou o familie. În plus, vrea să ajungă cât de curând în fața altarului și să se căsătorească, semn că este foarte hotărâtă să ia viața de la capăt, având în vedere că vorbește tot mai mult despre o nouă relație.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…”, a spus ea pentru Fanatik.ro.

Impresara nu a vorbit despre un bărbat anume, dar lasă impresia că ar avea un plan bine stabilit după cum vorbește. Pentru Prodanca, bărbatul perfect ar fi unul cu o situație financiară extrem de bună, cu un șarm aparte, dar și inteligent, așa cum îi place ei.

În plus, pentru ea, un bărbat adevărat trebuie să atragă asupra lui toate privirile când merge într-un loc și să șocheze, astfel încât toți să amuțească și doar să îl privească. Dacă nu reușește să se afirme și oamenii nu îi acordă atenție, înseamnă că nu este ceea ce trebuie.

Prodanca, indignată pe Reghe

Recent s-a aflat că Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf, e asociat al unei firme alături de Corina Caciuc, actuala iubită a tatălui său. Acesta a recunoscut că lucrează alături de aceasta și amândoi muncesc la fel de mult și vin cu idei, dar mărturisește că nu poate da prea multe detalii despre acest subiect.

Anamaria Prodan spune că i se pare complet iresponsabil din partea unui tată să-și pună laolaltă amanta cu propriul lui copil. Se pare că Luca i-ar fi ascuns asta impresarei pentru a o proteja, dar Anamaria crede că nu este vina lui, pentru că tatăl i-ar fi cerut să o mintă și a pus presiune pe el. Copilul chiar i-ar fi explicat tatălui că greșește, dar nu a avut de ales.

”Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa. Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus ea pentru Fanatik.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img