duminică, 19 mai, 2024

Anca Pandrea, internata de urgenta la spital! Vecinii au gasit-o intr-o balta de sange

Distribuie:

Publicat:

Clipe de groaza pentru Anca Pandrea (72 de ani)! Actrita a suferit un accident joi seara (28 iunie). Vecinii ei au gasit-o plina de sange in curtea ei si au sunat imediat la 112. Se pare ca inainte de asta, vaduva lui Iurie Darie ar fi fost prezenta la un eveniment cultural, unde nu s-a simtit prea bine.

Anca Pandrea a fost la evenimentul „Ziua Ziaristilor”, alaturi de bunul ei prieten, pictorul Elian Bacila. Artistul a primit un premiu in cadrul evenimentului, iar actrita a mers sa-l sustina. Din pacate, insa, cand a ajuns acasa, Anca Pandrea nu s-a simtit deloc bine. Ea a fost transportata de urgenta la spitalul Floreasca din Bucuresti care se afla in apropiere de casa ei. Vecinii actritei spun ca au gasit-o inconstienta, intr-o balta de sange.

De asemenea, in cadrul evenimentului ea ar fi avut un comportament ciudat, potrivit click.ro. La spital, starea Ancai Pandrea s-a imbunatatit si este acum internata in stare stabila.

In urma cu cateva luni, Anca Pandrea a mai fost internata la spital

In luna februarie, Anca Pandrea s-a confruntat cu alte probleme de sanatate. Actrita a avut gripa si abia se mai tinea pe picioare cand a fost internata. Simptomele gripei sunt febra 39-40 Grade Celcius, frisoane, cefalee, dureri musculare, astenie fizica, congestionarea faringelui, raguseala pana la afonie, tuse frecventa uscata obositoare, inapetenta, greturi si varsaturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img