luni, 29 aprilie, 2024

Anca Pandrea, mesaj straniu dupa moartea Cristinei Stamate! “Am pus muzica! Prefer sa stau acasa cu puiul meu”

Distribuie:

Publicat:

Anca Pandrea nu mai vrea sa auda de moartea fostelor sale colege de la teatru.

Anca Pandrea a suferit teribil la moartea sotului ei, actorul Iurie Darie. De atunci, nu prea a mai vrut sa se duca la inmormantarile marilor actori. Iar acum, vestile privind disparitia Stelei Popescu, si apoi a Cristinei Stamate au indurerat-o, acesta fiind motivul pentru care a incercat sa le evite.

"Am vazut stirile. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Cristina Stamate! Eu insa, dupa ce a plecat puiul meu, nu mai vreau sa vorbesc despre oamenii care ne parasesc. Da, am lucrat cu ele (n.r. Cristina Stamate si Stela Popescu) 30 de ani, dar prefer sa stau acasa cu puiul meu si sa nu ma gandesc la astea.

Am schimbat canalul tv, am pus muzica si incerc sa fac ceva util. Joia trecuta, de exemplu, am prezentat un spectacol caritabil pentru o fetita de 13 ani, diagnosticata cu cancer. E prea mult ceea ce se intampla!", a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro
Semnul care a prevestit moartea Cristinei Stamate. S-a intamplat la inmormantarea Stelei Popescu

Actrita Cristina Stamate a murit, luni dimineata, la varsta de 71 de ani. Moartea Cristinei Stamate vine la doar o zi dupa ce Stela Popescu a fost inmormantata.

In timpul slujbei religioase de inmormantare a Stelei Popescu, din Manastirea Cernica, s-a intamplat un incident nedorit: cineva a daramat tabloul cu chipul Stelei Popescu si crucea.

Superstitiile din batrani spun ca asta este semn rau. Si ca daca o cruce se rupe sau se prabuseste sau un tabloul cade, inseamna ca cineva apropiat persoanei decedate va muri in curand.

Chiar daca totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, toata lumea din manastire si-a facut semnul crucii. Superstitiile spun ca, daca o cruce se rupe sau cade si un tablou se prabuseste, cineva apropiat persoanei decedate va muri in curand.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img