miercuri, 21 februarie, 2024

Andra si-a dorit sa pastreze totul secret, dar s-a aflat: “Enrique Iglesias m-a dat de gol”

Distribuie:

Publicat:

Gata, suspansul s-a dus! Enrique Iglesias a dat-o de gol pe Andra, care ieri a anuntat ca pregateste o surpriza si a postat pe retelele de socializare o inregistrare in care apar mai multe cadre trase pentru cel mai nou clip al sau.

Andra si-a dorit sa pastreze totul secret, dar Enrique Iglesias a dat-o de gol

La cateva ore dupa ce jurata de la “Romanii au talent” a anuntat ca pregateste o surpriza fanilor, Enrique Iglesias a postat pe pagina lui de Facebook mesajul: “Romanian version of #NosFuimosLejos coming VERY SOON!! Descemer Bueno Andra (n.r.: Versiunea in limba romana a piesei #NosFuimosLejos va aparea in curand)”.

Un pic dezamagita ca nu a reusit sa pastreze surpriza pana maine cand va aparea noua piesa a ei, in colaborare cu Enrique Iglesias si Descemer Bueno, Andra a facut public un mesaj pe contul ei oficial de Facebook.

“As fi vrut sa pastrez surpriza pana maine, dar Enrique Iglesias m-a dat de gol, asa ca ati aflat deja despre ce e vorba! Maine e lansarea, asa ca de abia astept sa imi spuneti cum vi se pare!!! Descemer Bueno  El Micha ”, a marturisit Andra pe retelele de socializare.

Melodia “Nos Fuimos Lejos” care e cantata de Descemer Bueno si Enrique Iglesias a aparut pe 6 aprilie 2018. Maine, 23 august, va fi lansata versiunea in limba romana a acestui hit pentru care Andra a filmat impreuna cu artistii internationali: Enrique Iglesias si Descemer Bueno.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img