sâmbătă, 4 mai, 2024

Andra si fiica lui Nea Marin, colaborare de exceptie. Ce crede Larisa despre artista: „E un om alaturi de care te simti parte din familie!”

Distribuie:

Publicat:

Tinerii de la Scoala de Dans Romanesc „Larisa si Marin Barbu” au animat atmosfera pe scena Salii Palatului, la concertul Andrei, din cadrul proiectului„ Traditional”. Fiica celebrului Nea Marin a declarat ca s-a simtit excelent alaturi de Andra.

„Nu cred ca este doar parerea mea cand spun ca este cea mai iubita cantareata de la noi. Dincolo de scena, cred ca artistul Andra este in continua legatura cu omul Andra. Ea este un om care nu si-a uitat radacinile, un om cu care iti este foarte usor sa comunici, un om alaturi de care te simti parte din familia inca din prima clipa”, a declarat Larisa Barbu, potrivit andraonline.ro.

Larisa Barbu, fiica lui Nea Marin, a invatat de sa danseze. Nu este o simpla pasiune, spune ea, ci felul prin care poate aduce oamenii mai aproape de traditie: „(Larisa si Marin Barbu”) Ea este prima scoala de dans traditional din tara si a fost infiintata in anul 2000. Pot spune ca a aparut mai mult datorita ambitiei mele de a arata ca se poate ca si noi, romanii, sa avem o scoala care sa ne invete nu doar pasii de dans popular, ci mai multe despre traditii, despre folclorul din fiecare zona istorica a tarii. Si astfel visul meu a devenit realitate si i-am aratat tatalui ca si noi putem sa-i invatam pe tineri sa danseze pe muzica populara si sa cunoasca lucruri din popor, lucruri pe care le faceau bunicii si strabunicii. Astazi putem sa promovam corect jocul traditional romanesc, iar asta e foarte important.“

Ce crede Larisa Barbu despre proiectul Andrei

„Cu mare drag ma implic si facem astfel incat spectacolul sa fie unul deosebit. Ceea ce face Andra este un lucru extraordinar si eu consider ca nimeni altcineva din domeniul muzicii usoare nu poate canta cu atata acuratete, lejeritate si emotie folclor cum canta ea. Am fost bucuroasa cand am aflat care sunt melodiile ce o sa fie interpretate si ca pe ele se poate dansa. O sa aiba loc multe schimbari de stil, de costume populare. Eu sunt mandra ca sunt roman si ma bucura ca sunt tot mai multi oameni care isi apreciaza identitatea si care aduc in prezent traditiile noastre. Cred ca <> este un spectacol al identitatii. Sunt convinsa ca toti care o sa ajunga la concert o sa-si imbogateasca foarte mult cultura, dar si amintirile sufletesti. Este un spectacol care iti va ramane mult timp in memorie si in suflet, dar si unul despre care o sa se vorbeasca mult timp de acum inainte.”, a explicat Larisa Barbu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img