Andreea Balan i-a dat replica lui Dan Capatos, chiar in cadrul emisiunii pe care o prezinta. “Ma chemi aici sa stau la usa”

0
53

Andreea Balan a fost invitata in cadrul emisiunii prezentate de DanCapatos, iar replicie dintre cei doi au reusit sa starneasca amuzamentul tuturor, chiar daca la inceput toata lumea a crezut ca artista s-a suparat pe bune.

„Hai ma, sa mor eu, vino!  Pai nu auzi ca aveam altceva in desfasurator?”, a spus prezentatorul emisiunii ” Xtra Night Show”.

Dupa cateva negocieri amuzante, artista a mai adaugat „Pai, lasa-ma, ma chemi aici sa stau la usa si sa ma trimiti de colo colo… ce-i asta?”, i-a spus  Andreea Balan lui Dan Capatos. In cadrul emisiunii, interpreta a vorbit despre viata personala dar si despre ce are de gand sa faca in urmatoarea perioada.

Peste doar cateva zile – 9 octombrie -, fetita Andreei Balan va implini doi ani. Abia atunci, curiosii ii vor vedea chipul, nu inainte. Cantareata si-a protejat ca un vultur copila si n-a expus-o in nici o fotografie, nici macar in reviste, iar acum a explicat, pentru Libertatea, de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.