joi, 16 mai, 2024

Cel mai bun remediu pentru cresterea parului

Distribuie:

Publicat:

Un remediu mai putin cunoscut pentru cretterea parului este extractul de chiparos, asa ca daca si tu te confrunti cu aceasta problema, ar fi bine sa il iei in considerare.
Chiparosul japonez se gaseste intr-o serie de produse pe care le folosim zilnic, de la sampon la plasturi.  In stare pura, extractul de chiparos japonez este cel mai eficient remediu pentru cresterea parului.  In plus, extractul de chiparos japonez este un dezinfectant natural. 

Uleiul de chiparos poate fi folosit pentru:
– reduce transpiratia excesiva 
– comprese in probleme circulatorii, picioare grele, picioare umflate
– ten gras, cuperoza
– masajul in zonele cu retentie de fluide, artrita, vene varicoase, celulita
–  aromaterapie: tuse si bronsita, dismenoree, menopauza, astenie
–  odorizant: purificarea si improspatarea aerului
 
De asemenea, lavanda poate ajuta la cresterea rapida a parului. Doar cateva picaturi de ulei esential adaugate in samponul pe care il folosim ne poate ajuta sa ne recuperam podoaba capilara, potrivit clickpentrufemei.ro. La fel de eficient este si uleiul esential de menta. Specialistii avertizeaza, insa, ca trebuie sa folosim doar cateva picaturi, altfel substanta aplicata poate cauza arsuri la nivelul scalpului. Pentru o podoaba capilara bogata si sanatoasa, specialistii recomanda si pastilele de ginseng. Expertii ii sfatuiesc pe cei care vor sa le creasca parul repede sa stea departe de ondulator si placa pentru par.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img