Andreea Dirzu, psiholog: Atitudinea este tot ce conteaza. Esti frumoasa!

0
106

Psihologul Andreea Dirzu a vorbit despre frumusetea interioara in cadrul Atelierelor de idei Unica, editia a VI-a, “Reteta profitabila a frumusetii”, care au avut loc pe 10 decembrie, la Hotel Capital Plaza. Vezi secretul frumusetii absolute de la un specialist.

Andreea Dirzu, psiholog a vorbit in cadrul Atelierelor de idei Unica despre o alta frumusete, cea interioara si despre cum trebuie sa ne invingem temerile si sa avem incredere in noi pentru a avea o cariera de succes in orice domeniu.

Psihologul a vorbit despre frumusete ca o chestiune de atitudine, in care orice femeie trebuie sa constientizeze puterea pe care o detine si calitatile pe care le poate pune in valoare.

Ea a subliniat ca simpla idee ca esti frumoasa te poate ajuta sa razbati in viata si sa lupti cu greutatile, deoarece forta psihica este cea care ne conduce.

Nu trebuie nici sa cadem in extrema cealalta, a narcisismului si sa ne asteptam ca toata lumea sa ne cada la picioare pentru ca suntem frumoase, dar nici nu trebuie sa ne axam pe defectele noastre, fie ele fizice, psihice, sau inchipuite.

O atitudine optimista si increderea in propria persoana sunt cei mai puternici aliati ai oricarei femei si nimeni nu trebuie sa te convinga de contrariu. Atunci cand tu stii ca esti frumoasa si esti constienta de calitatile tale, poti face orice, atat in plan personal, cat si profesional.

Cea de-a VI-a editie a Atelierelor de idei Unica a avut loc pe 10 decembrie la Hotel Capital Plaza. Afla ce au spus Laura Cosoi, Carmen Dinca (make-up artist Avon), Dr. Dana Jianu (medic primar chirurgie plastica, ProEstetica) si psihologul Andreea Dirzu cititoarelor Unica.

Editia a VI-a a Atelierelor de idei Unica „Reteta profitabila a frumusetii”, a avut ca sponsori companiile Philips, AVON si CIELO Venezia, iar ca parteneri pe Hotel Capital Plaza, unde a si avut loc evenimentul. Candy barul a fost oferit de agentia de evenimente House of Style.

Sursa: | Unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.