vineri, 1 martie, 2024

Ansamblu de vehicule “ expirat ” oprit la granita cu R. Moldova

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un ansamblu de vehicule inmatriculat in Franta, care nu avea drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.

In data de 8 iunie, in jurul orei 18.30 s-a prezentat in PTF-Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova Veaceslav C., in varsta de 46 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Renault si o remorca, inmatriculate in Franta.

„La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca asigurarile auto tip carte verde eliberate pentru autocamion si remorca sunt expirate din data de 05.06.2015 si ca  inspectia tehnica a remorcii este, de asemenea, expirata.Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img